Skip to content
Quote-contentcreatie-TSH

Content creatie

Met goede content creatie creëer je de juiste beleving bij je doelgroep. Je vertelt ze niet alleen een mooi verhaal, je inspireert en amuseert ze met content. Voor veel bedrijven is content nog een vaag begrip en een grote uitdaging om dit merk breed neer te zetten. Want wat is nu wel content en wat niet?

Content bestaat uit:

Om een sterke identiteit neer te zetten heb je content nodig.

“Don’t just tell them a story, let them see, let them experience.”

content-creatie-thesocialhabit

The Social Habit zorgt dat het totaalplaatje klopt

Denk hierbij aan professionele foto’s van jou of je bedrijf en de diensten die je verleent, maar denk ook aan grafische uitingen en content vormen als:

The Social Habit kan je ook helpen met het realiseren van blogs, whitepapers en e-books.

Kwalitatieve content creatie door een vakkundig team

Omdat The Social Habit gelooft in ieder in zijn of haar kracht te zetten hebben we een netwerk van vakkundige freelancers verzameld die voor jouw bedrijf kwalitatieve content maakt. 

The Social Habit begeleidt het proces van A tot Z en regelt onderling het contact. Zo hoef jij je er niet druk over te maken en ontvang je hapklare content die je alleen nog zelf hoeft te plaatsen.

The Social Habit content creatie pakketten

Keep it Simple pakket

Look & feel make-over
Kunnen je online kanalen wel een professionele upgrade gebruiken? Met een look & feel make-over toveren we je online kanalen om tot een huisstijl die als gegoten past. 

Met het Keep it Simple Pakket ben je good to go om de online wereld te veroveren. Vergelijk het met je visitekaartje, menukaart of je logo op de gevel. Je wilt toch dat je online uitstraling ook tot in de details klopt?

€49,- excl.

New Me, New content

Matcht jouw huidige content niet helemaal meer met het bedrijf wat je nu runt. 

Komt jouw online identiteit anders over dan jouw offline identiteit en ben jij toe aan re-branding? Dan is het pakket: the New me, New content wat voor jou. 

*The New me, New content creatie pakket is ideaal voor starters of voor ondernemers die toe zijn aan vernieuwing of professionalisering.

*Kosten zijn afhankelijk van wensen voor het project en worden nader bepaald en met elkaar afgestemd als de omvang van het gehele project bekend is.

Content creëren doe je samen

Om goede content te creëren die past bij jouw bedrijf brengen we eerst goed de behoeftes in kaart. Twijfel je over welk pakket het beste bij jou past? Neem dan contact op voor meer informatie.

FAQ:

Het Keep it Simple pakket is laagdrempelig en is gericht op het professioneler en kenbaarder maken van de online identiteit. Bij dit pakket krijg je richtlijnen voor je branding waar je later goed zelf mee verder kan. 

Het New me, New content pakket gaat over het totaalplaatje van content creatie. Dit kan uiteenlopend zijn van nieuwe webteksten en bedrijfsfotografie tot een hele social identiteit. 

Bij dit pakket gaat het erom dat alle details kloppen en dat alle content materialen dezelfde identiteit uitademen.

Nee, The Social Habit werkt alleen met totaal pakketten omdat dit bijdraagt aan de gehele uitstraling van het merk. The New me, New content content creatie pakket wordt afgestemd op wensen en is dus flexibeler in afname. Dit pakket is dus geschikter als je slechts enkele content creatie onderdelen nodig hebt.

Het The Social Habit brand book is een visueel template waarin jouw social identiteit staat gewaarborgd. Denk hierbij aan huisstijlkleuren, tone of voice, beeldmateriaal. Met een brand book zorg je dat je hele online identiteit met elkaar klopt.

In het content creatie plan van The Social Habit zit een template waarin het social brand book is meegenomen, 8 designs om uit te kiezen die je visuele identiteit gaan weerspiegelen en een moodboard voor bedrijfsfotografie.

Het content creatie plan geeft houvast aan de identiteit die je als merk wilt uitstralen. Dit document wordt ook als leidraad meegegeven aan freelancers die meewerken aan het project.

Staat je vraag er niet tussen?

Mail je vraag naar info@thesocialhabit.nl.