Bekijk hier de masterclass!

In 60 minuten leer jij om social proof te verkopen!

Ik ben erg benieuwd wat je van je masterclass vond, wil je een review voor mij achterlaten zodat ik mijn online producten kan optimaliseren?

Kan ik je nog ergens anders bij helpen?

The Social Habit helpt ondernemers met het verbeteren van hun online zichtbaarheid op social media. De masterclass die je hebt gevolgd is slechts één onderdeel van mijn aanbod. Wil je samen met mij aan de slag? Kijk dan ook eens naar mijn trajecten of online cursus. 

"Ik had geen idee hoe belangrijk een content strategie was."

Tijdens het traject met Lisanne hebben we samen gewerkt aan mijn salesstrategie. Ik heb geleerd hoe ik mijn diensten wil verkopen, wie mijn perfecte klant is en hoe ik mijn klanten wil benaderen. De boodschap die ik in nu in mijn content verwerk heb ik tijdens het traject met Lisanne uitgedacht en is de basis voor al m’n content. Voor het traject had ik geen idee hoe belangrijk content strategie is. Dankzij Lisanne weet ik dit nu wel en pas ik dit dagelijks toe😃


Inge de Kruijf - Jurist
"Lisanne is creatief, handig, snel en helder in de communicatie."

Hele grote aanrader! We hebben een social media training en begeleidingstraject van The Social Habit. Lisanne is creatief, handig, snel en helder in de communicatie en boven alles heel prettig om mee samen te werken.

Corné van de Wiel - Omnius