Skip to content

Let's Talk Social

Door alle online mogelijkheden zie je door de bomen het bos niet meer.
Afspraken inboeken via Facebook? Shopping toevoegen aan Instagram reels? Bedrijfs voorkeuren instellen via Whatsapp? Instagram geautomatiseerde antwoorden? Say whut? Yep, er is tegenwoordig veel mogelijk.

Benut online je kansen en vergroot je vindbaarheid

Moet je nu al die handige snufjes gebruiken om als bedrijf goed zichtbaar te zijn? Nee, zeker niet. Ieder platform heeft zo zijn eigen features, maar je hoeft zeker niet alle mogelijkheden te benutten. Wel is het leuk om je erin te verdiepen en te kijken wat bij jou past om je business efficiënter te maken, zodat jij meer tijd overhoudt

Zelf ben ik groot fan van QR-codes, zodat je offline en online in elkaar over kunt laten lopen. Het is belangrijk om te kijken wat voor jou past en wat in jouw business niet mag ontbreken.

The-social-talk
algoritme-quote

The Social Talk

Lijkt dit je wel wat? Maar heb je geen idee wat de mogelijkheden zijn en hoe je ermee aan de slag gaat? Dan is The Social talk wat voor jou. Met The Social Talk kun je een uur lang met al je social vragen bij The Social Habit terecht. Dit kan zowel offline op locatie als online via Zoom.

Gericht advies, geen gegoogle en minuten lang how to video’s kijken...

Het voordeel van een Social Talk is dat The Social Habit gericht met je meekijkt en je voorziet van een advies die afgestemd is op jouw onderneming. Je hoeft dus niet eindeloos Google of how to video’s te raadplegen op Youtube. Binnen 60 minuten ga jij gericht aan de slag met datgene wat jij graag wilt leren.

Durf te vragen

Er zijn geen domme vragen, de een heeft gewoon net meer zicht op online trends en mogelijkheden als een ander. The Social Habit vindt het leuk om met je mee te denken. Wellicht heb je zelfs een vraag waar The Social Habit geen antwoord op weet. Dan leer ik er ook gelijk weer van en zoek ik het voor je tot op de bodem uit. #NeverNotLearning.

Voor wie is The Social Talk?

The Social Talk is er voor iedereen die loopt te stoeien met zijn online zichtbaarheid, dit kan website gerelateerd zijn of social media kanaal specifiek.

Heb je vragen als:

Tijdens The Social Talk behandelen we jouw vraagstukken. So, let’s talk!

€59,- excl. BTW

FAQ

De talk is 60 minuten en vindt offline of naar wens online via zoom plaats.

In principe mag je zoveel vragen als je zelf wilt, om te kijken of alle vragen binnen een uur te behandelen zijn vraag ik je om de vragen vooraf per mail in te dienen. Zo kan er een inschatting gedaan worden voor de haalbaarheid van de tijd en kan ik je voorzien van een gericht advies, zo kan jij zo snel mogelijk zelfstandig aan de slag.

The Social Habit is altijd te bereiken via het contactformulier. Bij kleine struggles kijk ik even met je mee. Bij complexere nieuwe vragen maken we een nieuwe afspraak voor een Social Talk waarbij we dieper ingaan op het specifieke struikelblok.

kennis-is-power-quote