null

Zelfstandig groeien in zakelijke online zichtbaarheid

Waarom je tot nu toe geen succes boekt met je online activiteiten op social media? 

Omdat je zonder een gestructureerd systeem werkt of kampt met gedachtes die je online groei in de weg zitten. Er zijn veel social media coaches, managers en online guru's, maar wat ze je niet vertellen is dat er achter het maken van een goede reel, leuke story of inspirerend bericht een goede strategie en vooral een systeem moet zitten om succes te boeken met social media. Ik heb een praktische social media cursus gemaakt voor jou: de 'ik-fix-dit-zelf-wel-even' ondernemer die tot nu toe nog geen succes heeft behaald met social media, maar die bereid is om te leren en klaar is om zelfstandig groei te realiseren met structuur, routines en een goed verhaal.

Video Aspect Ratio: 16:9

Als je vaak denkt:

 • "Ik sta nooit goed op foto’s, dus zakelijk zichtbaar zijn op social media is niets voor mij."

 • "Ik ben geen technisch wonder, dus ik snap niets van social media."

 • "Ik ben geen copywriter, dus het schrijven van pakkende captions is niet aan mij besteed."

 • "Wie zit er nou te wachten op mijn verhaal / zichtbaarheid?"

 • "Ik heb geen kaas gegeten van marketing, dus online mijn aanbod verkopen gaat me toch niet lukken."

 • "Ik ben chaotisch en spontaan, dus werken met een content planning lukt me toch niet."

 • "Social media is niet voor mij weggelegd."

 It’s time to fix your social media system.

Wat ik heb geleerd met het bouwen van mijn eigen online bedrijf en het ondersteunen van vele diverse klanten, is dat social media om de juiste mindset, systemen en routines draait. Je boekt (nu nog) geen resultaten met social media omdat je geen kloppend systeem hebt dat zorgt voor een routine. Je doet maar ongestructureerd wat, zonder doel en stabiele social media gewoontes.

So, it’s time to fix your social media system!

Met een goed systeem ben je vol zelfvertrouwen, consistent aanwezig, bouw je aan een online community, groei en maak je jouw ondernemers droom waar.

De cursus dekt echt alles, van mindset tot planning en software en design. Heel volledig!

Ik heb met heel veel plezier de online cursus "Sneller en beter zakelijk zichtbaar op social media" van Lisanne van de Social Habit gevolgd. Deze cursus heeft me veel geleerd en zet hele concrete stappen uiteen. Ook is Lisanne heel open en deelt echt alles, dat geeft een heel fijn perspectief. Ik was ook echt verrast hoe fijn de cursus wegkijkt! Vaak maak ik online cursussen niet af omdat er zoveel randzaken zijn die niet van toepassing zijn en dan haak ik af, maar de cursus van Lisanne is juist ontzettend concreet! Ik vind het ook fijn dat alle modules zijn opgedeeld in hele korte video's, vaak van ongeveer een minuut. Dit maakt het compact en goed te behappen, en daardoor heb je op het eind (zonder dat je het doorhad) een hele uitgebreide cursus gevolgd! De cursus dekt echt alles, van mindset tot planning en software en design. Heel volledig. Ook als je al veel bezig bent met mindset en die kant van het ondernemen, leer je alsnog heel veel. Je krijgt het complete social media pakketje. Ik raad de cursus zeker aan!

Is dit herkenbaar voor je?

 • Je loopt vast op het effectief en gestructureerd beheren van je social media kanalen. Je vind het lastig om consequent online zichtbaar te zijn.

 • De uitstraling van je kanalen ogen rommelig, je wilt dit overzichtelijker en professioneler hebben met betere content. 

 • Je concurrent plaatst moeiteloos mooie video's en foto's terwijl het bij jou maar allemaal moeizaam gaat.

 • Je vind het spannend om jezelf zichtbaar te maken.

 • Je vind het lastig te bepalen wat je online deelt. Je zou graag een duidelijker bedrijfsbeeld neerzetten zodat je de gewenste doelgroep aanspreekt.

 • Je begrijpt het belang van consistentie op social media, maar het ontbreekt je aan tijd en motivatie. Social media kost je nu te veel tijd en het levert te weinig op. 

 • Je wilt niet afhankelijk blijven van externe hulp, je zou liever zelf online succesvol willen zijn als je wist hoe.

 • Je zoekt naar manieren om zelfstandig je zichtbaarheid te verbeteren, maar dit keer wel met tips en tools. waar je écht wat aan hebt. 

Waarom is het hebben van een social media systeem noodzakelijk?

 • Je wilt je zichtbaarheid vergroten en succes behalen op social media. Je wilt erkend en gezien worden voor wat jij als ondernemer doet, en je hoopt met jouw diensten of producten anderen te inspireren of te motiveren dat gaat je niet lukken met een wisselvallige post wanneer het even uitkomt in je drukke planning.
 • Je wilt social media makkelijker voor je laten werken, want het klinkt zo mooi: iedereen verdient duizenden euro’s via online kanalen.

 • Je wilt minder chaos, meer focus en duidelijkheid voor je online zakelijke activiteiten.

 • Met een sterke merkpropositie (een goed verhaal/product) en het juiste systeem zorg je voor een consistente boodschap. Hiermee plant je zaadjes bij je ideale klanten en trek je nieuwe mensen aan die interesse hebben in je boodschap. Doordat ze jou wekelijks met herkenbare content voorbij zien komen op hun tijdlijn, bouw je een band op en werk je trustworthy. Mensen weten wat je doet, wat je drijft, en vooral het belangrijkste: waar jij ze mee kunt helpen.

null

"Het systeem creëert een routine wat bijdraagt aan je lange termijn goal. Deze cursus gaat verder dan gewoon simpel wat content maken en plaatsen met de hoop dat het je ooit een keer klanten oplevert. Deze cursus is gebouwd op: mindset, structuur en efficiënte tools. Een goed systeem voor social media wat je verder gaat brengen in het ondernemerschap."

Toen ik net begon als ondernemer wist ik ook niet hoe ik social media op een zakelijke manier moest inzetten, maar door mijn content marketing achtergrond , eigenaardige karakter trekken waarbij ik heel goed ga op overzicht en structuur en interesse in het bouwen van een online aanwezigheid op social media ben ik gaan leren hoe ik mijn bedrijf op een succesvolle manier online kon gaan vermarkten.

Om een constante stroom aan klanten uit social media te halen moest ik drempels overwinnen om mezelf als ondernemer op de kaart te zetten. Na vele YouTube tutorials, boeken, cursussen en trial-and-error ben ik tot een unieke strategie en werkwijze gekomen wat voor mij tot succes heeft geleid.

Deze social media cursus is niet voor iedereen maar wel voor jou als je:

 • Al beschikt over basiskennis van social media (kortom, je weet hoe je content moet creëren en plaatsen op diverse kanalen).
 • Een nog wat onduidelijke bedrijfsfocus hebt, wat online verwarring veroorzaakt (wat heel normaal is als je net begint met ondernemen of een brede productgroep hebt).
 • Zichtbaar zijn staat niet hoog op je prioriteitenlijst, zelfs als je weet dat je er meer mee zou moeten doen.
 • Nog steeds soms onzekerheid voelt, waardoor je oppervlakkige content deelt die niet motiveert of inspireert.
 • Spanning ervaart bij het presenteren van jezelf online.
 • De neiging hebt om jezelf iets te vaak online met anderen te vergelijken – vooral met die ondernemer die wel succesvol online verschijnt.
  Als je je hierin herkent, is dat helemaal niet erg. Ik heb namelijk ook aan de andere kant gestaan van waar ik nu ben, en dat is waarom ik deze cursus voor jou zo waardevol heb kunnen maken.

Dit is wat andere cursisten zeggen:

Beter zichtbaar en meer zin in social media!

Zo! Ik heb zojuist de cursus afgerond van Lisanne en wat heb ik veel geleerd. Als beginnend ondernemer kwam de cursus als geroepen! Ik heb zelf altijd social media gehad maar, meer voor vrienden en familie en heb het nooit gezien als iets zakelijks. Tot ik mijn zakelijke account had aangemaakt en dacht wat nu en hoe nu verder? Lisanne heeft in de cursus al mijn vragen beantwoord en ik heb gelijk zin om aan de slag te gaan met die informatie. Ik kan jou dan ook zeker aanraden bij andere beginnende ondernemers die ook meer zichtbaarheid willen op social media!

Vajra pilates studio
Van een hekel aan social media naar zichtbaar zijn met plezier.
Ik had altijd een hekel aan social media en ik besteedde er niet veel tijd aan. Maar door het opstarten van mijn bedrijf kon ik hier niet meer omheen. Ik ben zo blij dat ik gebruik mocht maken van deze cursus! Er zijn heel veel waardevolle tips voorbijgekomen, die ik zeker ga toepassen op mijn social mediakanalen. De uitleg was duidelijk en ik heb er onwijs veel zin in gekregen om mijn social media een boost te geven. Die content kalender, wat een uitvinding! Want als startende ondernemer komen er zoveel nieuwe dingen op je pad. Dat je van gekkigheid niet meer weet waar je mee bezig bent of moet houden. Jij hebt er letterlijk voor gezorgd dat ik anders ben gaan kijken naar social media, en het nu zelfs leuk vindt om mijn social media te doen. Super bedankt hiervoor!

De pretecho specialist

Echt een goede cursus voor de ‘ik-fix-dit-zelf-wel ondernemers

Ben je een starter? Investeer dan in deze cursus. Het is een super complete cursus over social media. Je hoeft het wiel niet uit te vinden of verschillende gratis e-books aan te vragen met net-niet-tips die je niet echt verder helpen. Ga aan de slag met deze cursus en pak het meteen goed aan. Lisanne legt alles duidelijk uit met korte lessen en veel praktische info en opdrachten!

Coffee and code

Sneller en beter zichtbaar op social media.


Ik heb meer dan 500 ondernemers geholpen met het verbeteren van hun online zichtbaarheid op social media.
Al deze kennis deel ik je stap voor stap in deze unieke cursus. 

Wat deze social media cursus anders maakt?

Heel simpel. Mijn kijk op social media als ondernemer is verbinden en inspireren. Geen aanpak die gefixeerd is op likes of aantal volgers maar op waardevolle connecties opbouwen zodat je een doelgroep creëert die vanzelf converteert. Een goed product, oprechte passie en motivatie verkoopt zichzelf. Of je nu een product ondernemer bent of dienst ondernemer, deze cursus is geschikt voor jou als je zelfstandig wilt leren hoe je beter en sneller je zichtbaarheid op social media kunt verbeteren. Zo hoef je in de toekomst geen kosten meer te besteden aan externe samenwerkingspartners, je kunt het 'gewoon' allemaal zelf.

Wat je leert in de cursus


  •  Alles begint bij een heldere strategie. Ik leer je hoe je zelfstandig tot een unieke contentstrategie komt die je voor alle kanalen kunt inzetten. 


  •  Na deze cursus heb jij een mooi startpakket vol met handvatten hoe jij sneller en beter zakelijk zichtbaar kunt zijn. 


  •  Gemak dient de mens, dus moeilijker ga ik het niet voor je maken. Na deze cursus ben jij succesvol zichtbaar op social media bij de juiste klanten.


  •  Gebruik je mijn strategie en tools dan vind en bind jij meer klanten tot je en hoef je je niet druk te maken over te weinig klanten.

  •  Social media gaat een stabiele factor zijn in je business en je gaat plezier beleven aan social media marketing. 

De belangrijkste punten: 

Een social media plan voor jouw onderneming.

Ik leer je efficiënter werken met de juiste tools.

Korte, simpele en praktische kennis.

Online groei, meer potentiële klanten en succes. 

Hoe steekt de cursus in elkaar?

Module 1: Say hi! 

In deze eerste module, het welkomstgedeelte van de cursus, leggen we samen de basis voor je reis naar succes op social media. Hier ontdek je waarom deze cursus van waarde is voor jou als ondernemer die wellicht wat achterloopt op het gebied van social media, maar vastbesloten is om zelfstandig te groeien in zakelijke online zichtbaarheid.

 Module 2: It's the mindset 

In module 2 van de cursus stoom ik je klaar om de juiste mindset te creëren die je succes op social media gaat opleveren. Deze module is van cruciaal belang, want om zelfverzekerd en effectief zichtbaar te worden, is het essentieel om de juiste mindset te ontwikkelen. Ik neem je mee in de drempels die je tegenkomt als je succesvol zichtbaar wilt zijn op social media met je bedrijf. 

Module 3: Hoe ga je je online positioneren?

In module 3 van deze cursus gaan we kijken hoe je jezelf het beste online kunt positioneren om je zakelijke zichtbaarheid te vergroten. Een sterke online positionering is essentieel voor succes op social media. Na het voltooien van deze module, ben je klaar om je online zichtbaarheid te vergroten.

Module 4: Een kick ass contentstrategie

Ik leer je een effectieve contentstrategie ontwikkelen voor jouw zakelijke zichtbaarheid op social media. Een goed doordachte contentstrategie is de sleutel tot het boeien en betrekken van je doelgroep. Na het voltooien van deze module heb je de tools en kennis die nodig zijn om een krachtige contentstrategie te ontwikkelen en content te creëren die je doelgroep aanspreekt.

Module 5: Vergroot je zichtbaarheid op social media

In Module 5 van de cursus gaan we dieper in op hoe je je zichtbaarheid op social media kunt vergroten en effectief kunt omgaan met platformfuncties en algoritmes. Na het voltooien van deze module ben je up to date om je zichtbaarheid op social media te vergroten en naar een hoger niveau te tillen en meer mensen te bereiken op social media. Ik deel je mijn tips, tricks en persoonlijke strategieën. 

social media cursus mock up

Module 6: Groeien op social media

We gaan starten met het vergroten van je aanwezigheid op social media zodat je impact gaat maken. Met de nadruk op duurzame groei en het opbouwen van waardevolle relaties met je doelgroep. Ik leer je hoe je content kunt creëren die niet alleen informeert, maar ook inspireert en je volgers betrekt. Dit is essentieel om loyaliteit en vertrouwen op te bouwen bij je potentiële nieuwe klanten. 

Module 7: Automatiseren | Het systeem

In module 7 bespreken we het systeem om met de juiste tools makkelijker en beter zichtbaar te zijn op social media zonder dat het je te veel tijd en gedoe kost.

Module 8: Me, myself and Ai

Kunstmatige intelligentie (Ai). Dat de technologie ons langzaam begint in te halen daar kunnen we niet omheen. Ik vertel je hoe je het op een slimme manier kan integreren in je social media-strategie. Wat moeten we met Ai? Welke Ai tools gebruik ik? Mijn mening over kunstmatige intelligentie en als extra bonus: prompts voor effectievere communicatie-uitingen voor je social media strategie.

Module 9: Don't be a quitter

Succes op social media komt niet van de ene op de andere dag. Hoewel een post snel viraal kan gaan, betekent een enkel succes niet dat je je einddoel hebt bereikt. Social media vereist voortdurende investering en toewijding. Met mijn mindset & social media habits help ik je om vol te houden en er plezier aan beleeft terwijl je je boodschap blijft verspreiden via social media.

Module 10: You made it! En nu? 

Je hebt het einde gehaald en nu? Aan de slag! Het is tijd om in actie te komen maar doe het stap voor stap en laat je niet overweldigen. In deze module begeleid ik je in de overgang van 'learning' naar 'doing'. Want alles weten is leuk maar het doen en je bedrijf online zien groeien is nog veel leuker!

Waarom je NU mee wilt doen! 

Je bent nooit te laat om te starten met zakelijk zichtbaar zijn op social media, maar de ontwikkelingen online gaan hard dus het is beter om nu in te stappen en up to date te raken dan achter te blijven en kansen en mogelijkheden te missen voor je business. 

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Deze cursus heb je echt wat aan!

Lisanne legt alles stap voor stap uit in korte video’s! Ze werkt ook met het geven van voorbeelden wat ik een dikke + vind! Ze laat je zo zien hoe sommige dingen werken en daar hou ik van! Daarnaast zit er een heel werkboek bij zodat je alles stap voor stap nog door kan nemen en de opdrachten kan maken, die een duidelijker beeld vormen van je eigen doelen! Er zitten zelfs nog andere leuke extra’s die heel waardevol zijn, zoals een content kalender. Ik vind het zeker een aanrader voor de social media klunzen net als ik zelf die wel een duwtje in de juiste richting kunnen gebruiken!

Ms. Nameless
Add Your Stars

Klaar voor social succes?

Start direct met het volgen van de cursus

€97,- Excl. btw

FAQ online cursus

Hoe werkt deze online cursus?

Een duidelijk stappenplan is de sleutel tot succes. Ik leg je uit hoe mijn cursus is opgebouwd, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Van de modules en lessen tot de ondersteunende materialen en praktische oefeningen - Ik neem je mee door de hele cursus. Je zult merken dat deze online cursus gestructureerd en makkelijk te volgen is, zelfs als je (nog) niet veel ervaring hebt met social media.

Waarom is deze cursus precies wat ik nodig heb?

Je loopt vast en wilt meer halen uit social media. In deze cursus brengen we samen in kaart welke specifieke uitdagingen en kansen er voor jou als ondernemer liggen op het gebied van social media. Ik deel recente trends en ontwikkelingen in de online wereld met je en laat je zien waarom het nu, meer dan ooit, essentieel is om je als je ondernemer op social media te profileren.

Behaal ik na het volgen van deze online cursus sowieso succes op social media?

Ja, als jij met mijn tips een eigen unieke strategie ontwikkeld, deze consistent uitvoert en genoeg toewijding en commitment geeft dan behaal je voor 100% succes op social media. Dit kan hem zitten in groeien in het aantal volgers maar nog beter is een consistentere stroom aan nieuwe klanten.

Kan ik deze cursus volgen als ik nog helemaal niets van social media weet?

Ja, deze online cursus is goed te volgen voor als je nog aan het begin staat van je social media reis. Juist met de kennis die ik je ga leren kun je een vliegende start maken met je business op social media.

Ik heb al meer dan 5k volgers is deze cursus dan wel relevant voor mij?

Yes! Super fijn dat je al een following hebt opgebouwd. Dat betekent dat je ergens iets goed doet, maar het kan altijd beter, misschien heb je wel de following maar (nog) niet de klanten die je graag wilt. Bekijk de modules en pas toe wat voor jou relevant is.

Is deze online cursus alleen gericht op Instagram?

Nee, de kennis in deze cursus kan je toepassen op ieder social media kanaal. Wel vergen de kanalen een diverse aanpak maar hier geef ik je tips voor. Ik zal je verschillende voorbeelden laten zien uit mijn eigen social media journey zodat je daarna zelf kunt kiezen met welk kanaal jij wilt gaan starten.