"In 3 maanden: grip op je zaak, creatieve en authentieke content en een verbeterde zichtbaarheid op social media."


Om social media kunnen we niet heen. Het is er en we hebben het als ondernemer nodig.

Social media is een onmisbaar onderdeel geworden voor elke ondernemer. Maar het beheren en up-to-date houden van je social media kanalen vergt behoorlijk wat tijd en energie. Voor veel ondernemers blijft dit een bron van frustratie. Niet omdat ze het niet willen, maar omdat ze niet altijd weten hoe ze het efficiënt kunnen aanpakken. Misschien werk je al een tijdje zelfstandig aan je social media of heb je in het verleden met een bureau samengewerkt en wil je nu graag zelf de touwtjes in handen nemen.

Als dat het geval is, kan ik je helpen. Met het content abonnement bied ik je 3 maanden volledige ondersteuning op het gebied van social media marketing. Stap voor stap zal ik je 1-op-1 begeleiden en je kennis up-to-date brengen.

Samen zullen we ervoor zorgen dat jouw bedrijf beter zichtbaar wordt op social media. Ik laat je zien hoe het kan zijn en zorg voor een stevige basis waarop je zelf verder kunt bouwen. Met mijn begeleiding leer je efficiënter te werken, krijg je meer inzicht in diverse social media kanalen en ontdek je welke tools je kunt gebruiken om meer succes op social media te behalen.

Wil je niet iemand vast inhuren, maar wel gebruik maken van een side-kick social media expert aan je zijde?

Dan is het content abonnement wat voor jou.

null

Succesvol zakelijk zichtbaar op social media

Succesvol online zichtbaar zijn en klanten halen uit social media. We willen het allemaal alleen gaat het online media landschap ontzettend snel en weten we niet precies hoe we het goed moeten aanpakken.

Social media vormt al snel een dagtaak en belandt door frustratie onderop je stapel met to do's. Ik snap dat het bijhouden van je social media niet hoog op je prioriteitenlijst staat zeker als je het al aan het proberen bent maar de resultaten nog uitblijven. Het voelt zonde van je tijd. Tijd die je veel beter zou kunnen besteden.

Zakelijk zichtbaar zijn hoeft geen last op je schouders te zijn. Het kan efficiënt en leuk zijn en je kunt er mooie resultaten mee behalen als je zou weten hoe...


Dit is precies waarbij ik je ga helpen. 

Het content abonnement is wat voor jou als je:

  • Het up to date houden van je social media je te veel moeite en tijd kost. 

  • Al verschillende dingen uitgeprobeerd hebt, maar tot nu toe nog weinig resultaten boekt met je zichtbaarheid.

  • Social media volledig hebt proberen uit te besteden maar je hierdoor nooit echt volledig grip op je zaak had.

  • Graag authentieker over wilt komen, maar je hebt moeite met het zichtbaar maken van jezelf, je product of je diensten.

  • Wilt weten hoe je social media efficiënter kan gebruiken zodat het je minder tijd kost en het je de gewenste resultaten gaat opleveren.
null

Samen zorgen we voor een ideale situatie.


Met mijn kennis, expertise, handige tools en creatieve invalshoeken zal ik ervoor zorgen dat de basis van jouw zichtbaarheid op sociale media stevig staat. Met het content abonnement ben jij gedurende drie maanden consistent zichtbaar met de juiste boodschap en uitstraling.

Door mijn begeleiding en advies leer je hoe je jouw sociale media efficiënter en effectiever kunt beheren. Stap voor stap begeleid ik je in dit proces, zodat we samen de gewenste resultaten kunnen behalen. Na drie maanden draag ik het stokje aan jou over; je bent dan klaargestoomd om het zelfstandig up-to-date te houden.

Met het content abonnement behoud je grip op jouw zaak en vergroot je jouw zichtbaarheid op een krachtige manier.

Je hoeft het niet alleen te doen. 

"Lisanne richt zich echt op de waarde van de content."

Geen inspiratie? Post dan liever een dag niet, in plaats van een post die niks te bieden heeft. En: wees jezelf op Instagram. Wanneer ik tijdens onze calls mijn mening gaf over bepaalde onderwerpen of een verhaal over mezelf vertelde, zei Lisanne: “deel dit, precies hoe je het nu zegt. Zo weten mensen wie je echt bent.”

Ik heb veel van Lisanne geleerd en ben ontzettend blij dat ik dit traject met Lisanne ben aangegaan. Lisanne is fijn om mee samen te werken, denkt actief mee en is erg flexibel.


Ik raad The Social Habit dan ook met 100% overtuiging aan.

Inge de Kruijf - De Kruijfrechtshulp

"Social media was niet echt mijn ding maar door de hulp van Lisanne ben ik het leuk gaan vinden."

Ik had al eerder geprobeerd om me wat vaker te laten zien op Social Media, maar dat was me nooit echt goed gelukt. Totdat ik afgelopen december dacht. Ik heb een leuke theeboetiek maar niemand weet dat dit er is... En dus zocht ik naar een manier om de theeboetiek bekendheid te geven. Toen dacht ik dan toch maar via Social Media, maar dan met hulp, want alleen gaat dit me niet lukken. Lisanne heeft me heel goed geleerd hoe ik social media kan intergeren in mijn bedrijfsvoering en ze heeft dit op een hele makkelijke en praktische wijze uitgelegd. 

Kun je ook wat hulp gebruiken? Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen!

Imke - De Torteltuin

"Beter dan ooit zichtbaar op onze kanalen en sociale media is een vast onderdeel in onze bedrijfsvoering geworden."

Na wat zoektochten wie ons het beste kon ondersteunen in onze social media strategie kwam Lisanne / The Social Habit op ons pad. Dat kan natuurlijk geen toeval zijn, want Lisanne heeft ons team via presentaties, 1-op-1 gesprekken, inspiratie-sessies en het opstellen van de contentkalender pérfect door het hele proces begeleid. Onze wens werd werkelijkheid: We zijn beter dan ooit zichtbaar op onze kanalen en sociale media is een vast onderdeel in onze bedrijfsvoering.


Aanrader hoor!

Jeroen van Wijk - INQ events

Dit is wat je krijgt:

Social media branding

- Social media brand book 

- Social media templates 

Contentstrategie

- Content kalender

-  Allround kanaal advies

- Tone of voice

- Groei strategie 

Content creatie

- Hulp met copywriting 

- Hulp met fotografie

- Hulp met video
- Reels / story's / vaste post 

  • Een persoonlijk social media brand book heb je nodig zodat je online branding identiek gaat zijn aan je offline uitstraling.
    Een brand book gaat er voor zorgen dat het online plaatje kloppend gaat zijn voor jou als ondernemer.  

  • Met het content abonnement krijg je wekelijkse 1-op-1 begeleiding (digitaal & fysiek). De eerste maand neem ik de verantwoording voor de strategie, creatie en implementatie daarna neem ik je mee in dit proces zodat je het ook zelf gaat leren en het in 3 maanden zelfstandig kunt bijhouden.

  • We kiezen voor gezamenlijk beheer zodat jij ten alle tijden grip hebt op je zaak. 

Samen aan de slag?

€ 499,- excl. per maand

Blijf je aanmodderen of ga je samen met mij aan de slag?

"Het is nooit te laat om te starten met zakelijk zichtbaar zijn op social media maar liever gisteren dan vandaag."
- Lisanne

FAQ

Ben ik verplicht om 3 maanden samen aan de slag te gaan?

Ja, het abonnement is alleen afneembaar voor 3 maanden. Dit is omdat er 3 maanden nodig zijn om social media een kans te geven. Na 3 maanden genoeg effort en aandacht is je account good to go om resultaten te gaan boeken.

Wordt alles voor mij uit handen genomen of mag ik ook zelf dingen oppakken?

We doen het samen. Het jouw business, ik ben er om je op het juiste pad te zetten en om je te laten zien hoe het zou kunnen zijn. Het is alleen maar leuk als jij er voor openstaat om zelf actief bij te dragen aan de potentie van je kanaal.

Wat als de 3 maanden voorbij zijn?

Dan heb je twee opties, onze samenwerking verlengen of zelfstandig doorpakken. De basis staat en bij het einde van het abonnement zorg ik dat jij alle tools en kennis hebt om het zelfstandig uit te voeren omdat ik geloof dat de grootste kracht in het zelf doen ligt. Uiteraard zijn er nog losse sessies te boeken als je even wilt sparren of ergens op vastloopt.

Wat kan ik verwachten bij content creatie?

Omdat ik geloof dat je heel makkelijk en laagdrempelig content kan creëren zonder dure apparatuur zal ik alle content schieten met mijn Iphone. Het gaat alleen om social media content. Voor bedrijfsrapportages, blog / web teksten of social media ads verwijs ik je graag door naar een van de specialisten uit mijn netwerk.

Neem je echt alles volledig uit handen?

Ja, voor 3 maanden neem ik alles volledig voor je uit handen. (strategie, teksten, foto & videografie) Tijdens het traject is het de bedoeling dat je steeds meer feeling gaat krijgen met het up to date houden van je social media pagina zodat je na mijn begeleiding het zelf actief over kan pakken.

Je hebt niets te verliezen en je zichtbaarheid wordt er alleen maar beter op. 

Klaar om samen je social media te verbeteren? Mail naar info@thesocialhabit.nl en ik neem snel contact met je op.