"In 3 maanden: grip op je zaak, creatieve en authentieke content en een verbeterde zichtbaarheid op social media."


Om social media kunnen we niet heen. Het is er en we hebben het als ondernemer nodig.

Maar je social media kanalen goed hebben staan en deze up to date te houden vraagt nogal wat van je. Voor veel ondernemers blijft het een frustratie. Het is niet dat je het niet wilt. Je zou graag de stap maken om beter zichtbaar te zijn, alleen weet je niet hoe je het beter en efficiënter kunt aanpakken. Met het content abonnement ga ik je 3 maanden volledig ondersteunen, je kennis up to date brengen en jouw business beter zichtbaar maken op social media. Ik laat je zien hoe het kan zijn en zorg voor een stevige fundering waaruit jezelf verder kan opereren. 

Ben jij nog niet zichtbaar op social media of kost social media je op dit moment nog te veel tijd? 

Dan is het content abonnement wat voor jou.


Om social media kunnen we niet heen. Het is er en we hebben het als ondernemer nodig.

Maar je social media kanalen goed hebben staan en deze up to date te houden vraagt nogal wat van je. Voor veel ondernemers blijft het een frustratie. Het is niet dat je het niet wilt. Je zou graag de stap maken om beter zichtbaar te zijn, alleen weet je niet hoe je het beter en efficiënter kunt aanpakken.

Met het content abonnement ga ik je 3 maanden volledig ondersteunen, je kennis up to date brengen en jouw business beter zichtbaar maken op social media. Ik laat je zien hoe het kan zijn en zorg voor een stevige fundering waaruit jezelf verder kan opereren. 

Ben jij nog niet zichtbaar op social media of kost social media je op dit moment nog te veel tijd? 

Dan is het content abonnement wat voor jou.

null


Succesvol online zichtbaar zijn en klanten halen uit social media. We willen het allemaal alleen gaat het online media landschap ontzettend snel en weten we niet precies hoe we het goed moeten aanpakken.

Social media vormt al snel een dagtaak en belandt door frustratie onderop je stapel met to do's. Ik snap dat het bijhouden van je social media niet hoog op je prioriteitenlijst staat zeker als je het al aan het proberen bent maar de resultaten nog uitblijven. Het voelt zonde van je tijd. Tijd die je veel beter zou kunnen besteden.

Zakelijk zichtbaar zijn hoeft geen last op je schouders te zijn. Het kan efficiënt en leuk zijn en je kunt er mooie resultaten mee behalen als je zou weten hoe... Dit is precies waarbij ik je ga helpen. 

Is dit herkenbaar voor je? 

 • Je wilt graag zichtbaar zijn op social media maar je hebt geen idee hoe je nu het beste kunt starten.

 • Je hebt al verschillende dingen uitgeprobeerd maar je hebt met je zichtbaarheid nog weinig resultaten geboekt.

 • Je hebt je social media volledig proberen uit te besteden maar de kosten om het te laten doen waren hoog en je had nooit echt volledig grip op je zaak.

 • Je zou graag authentiek over willen komen maar je hebt moeite met het zichtbaar maken van jezelf, je product of je diensten.

 • Het up to date houden van je social media kost jou te veel moeite en tijd.

 • Je denkt dat je niet creatief genoeg bent om content te creëren.

 • Je zou willen weten hoe je social media efficiënter kan gebruiken zodat het je minder tijd kost en het je de gewenste resultaten gaat opbrengen.
null

Samen zorgen we voor een ideale situatie.

Mijn kennis, expertise, handige tools en creatieve invalshoeken gaan ervoor zorgen dat de basis van jouw zichtbaarheid op social media als een huis komt te staan. Met het content abonnement ben jij in 3 maanden consistent zichtbaar met de juiste boodschap en uitstraling. 

Door mijn begeleiding en advies weet je hoe jij je social media efficiënter en beter kunt beheren. Ik neem je stap voor stap mee in het proces zodat we samen de gewenste resultaten bereiken. Na drie maanden draag ik het aan je over. Je bent nu klaargestoomd om het zelfstandig up to date te houden. Met het content abonnement behoudt je grip op je zaak en ga je krachtig zichtbaar zijn.

Je hoeft het niet alleen te doen. 

"Lisanne richt zich echt op de waarde van de content."

Geen inspiratie? Post dan liever een dag niet, in plaats van een post die niks te bieden heeft. En: wees jezelf op Instagram. Wanneer ik tijdens onze calls mijn mening gaf over bepaalde onderwerpen of een verhaal over mezelf vertelde, zei Lisanne: “deel dit, precies hoe je het nu zegt. Zo weten mensen wie je echt bent.”

Ik heb veel van Lisanne geleerd en ben ontzettend blij dat ik dit traject met Lisanne ben aangegaan. Lisanne is fijn om mee samen te werken, denkt actief mee en is erg flexibel. Ik raad The Social Habit dan ook met 100% overtuiging aan.

Inge de Kruijf - De Kruijfrechtshulp

"Je merkt goed dat ze het beste met je voor heeft."

Ik ben bij Lisanne terecht gekomen omdat ik hulp nodig had om mijn bedrijf op social media beter neer te zetten. Na een fijn kennismakingsgesprek hebben we goed in kaart kunnen brengen wat er moet veranderen en daar zijn we vervolgens mee aan de slag gegaan. Na een traject van een aantal weken/maanden heb ik genoeg handvatten om dit (voorlopig) zelf op te pakken. Je merkt goed dat ze het beste met je voor heeft. Dat vind ik zelf heel fijn en belangrijk! Ik zou iedereen Lisanne aanbevelen!
Roy Vermeij - Fotograaf

"Ik heb veel structuur en een fijne werkwijze aangeleerd"


Lisanne heeft mij geholpen om mij why helder te vertalen en mijn branding kloppend te maken. Ook geeft ze handige tools en tips. Ik heb veel structuur en een fijne werkwijze aangeleerd waardoor ik nu veel efficiënter zichtbaar kan zijn.


Ik ben heel blij met Lisanne en kan haar dan ook van harte aanbevelen.

Danielle - Beauty & lifestyle influencer

Dit is wat we gaan doen:

Van losse flodders naar een concrete aanpak 

Veel ondernemers proberen maar wat op social media zonder het gewenste resultaat. Met het content abonnement help ik je in 3 maanden aan een concrete social media strategie waaruit je zelf verder kan opereren. 

Advies, begeleiding en uitvoering

Je krijgt een unieke social media strategie, hulp bij content creatie en implementatie van je zichtbaarheid op social media. Hoe fijn is het dat je gaat zien hoe het voor jouw business zou kunnen zijn en dat je gaat ervaren dat het helemaal niet zo'n last is maar zelfs leuk kan zijn!

Wat ik van je verwacht:

 • Je hebt een open blik naar social media. 
 • Je gelooft in het zichtbaar maken van je bedrijf.
 • Je wilt graag leren hoe je het zelfstandig kunt doen op langer termijn zodat je niet altijd afhankelijk gaat zijn van een externe partij.

Dit is wat je krijgt:

Social media branding

- Social media brand book 

- Social media templates 

Contentstrategie

- Content kalender

- Kanaal advies

- Tone of voice

- Groei strategie 

Content creatie

- Hulp met copywriting 

- Hulp met Fotografie

- Hulp met Video
- Reels / story's / vaste post 

 • Een persoonlijk social media brand book heb je nodig zodat je online branding identiek gaat zijn aan je offline uitstraling.
  Een brand book gaat er voor zorgen dat het online plaatje kloppend gaat zijn voor jou als ondernemer.  

 • Met het content abonnement krijg je wekelijkse begeleiding (digitaal & fysiek). De eerste maand neem ik de verantwoording voor de strategie, creatie en implementatie. Ik neem je mee in dit proces zodat je het ook zelf gaat leren en het in 3 maanden zelfstandig kunt bijhouden.

 • We kiezen voor gezamenlijk beheer zodat jij ten alle tijden grip hebt op je zaak. 

Het content abonnement is iets voor jou als jij...

Klaar bent met aanmodderen op social media.

Je wilt een stevige fundering waardoor je met plezier zichtbaar gaat zijn. 

Geen tijd hebt voor social media maar wel tijd wilt gaan maken.

Je bent klaar om het nu echt een keer goed aan te pakken.

Graag eens wilt zien hoe het voor jou zou kunnen zijn. 

Je wilt niet meer blijven proberen maar leren en samen succesvol implementeren.

Het content abonnement is iets voor jou als jij...

Klaar bent met aanmodderen op social media.

Je wilt een stevige fundering waardoor je met plezier zichtbaar gaat zijn. 

Geen tijd hebt voor social media maar wel tijd wilt gaan maken.

Je bent klaar om het nu echt een keer goed aan te pakken.

Graag eens wilt zien hoe het voor jou zou kunnen zijn. 

Je wilt niet meer blijven proberen maar leren en samen succesvol implementeren.

€ 499,- excl. per maand

Blijf je aanmodderen of ga je samen met mij aan de slag?

"Het is nooit te laat om te starten met zakelijk zichtbaar zijn op social media maar liever gisteren dan vandaag."
- Lisanne

FAQ

Ben ik verplicht om 3 maanden samen aan de slag te gaan?

Ja, het abonnement is alleen afneembaar voor 3 maanden. Dit is omdat er 3 maanden nodig zijn om social media een kans te geven. Na 3 maanden genoeg effort en aandacht is je account good to go om resultaten te gaan boeken.

Wordt alles voor mij uit handen genomen of mag ik ook zelf dingen oppakken?

We doen het samen. Het jouw business, ik ben er om je op het juiste pad te zetten en om je te laten zien hoe het zou kunnen zijn. Het is alleen maar leuk als jij er voor openstaat om zelf actief bij te dragen aan de potentie van je kanaal.

Wat als de 3 maanden voorbij zijn?

Dan heb je twee opties, onze samenwerking verlengen of zelfstandig doorpakken. De basis staat en bij het einde van het abonnement zorg ik dat jij alle tools en kennis hebt om het zelfstandig uit te voeren omdat ik geloof dat de grootste kracht in het zelf doen ligt. Uiteraard zijn er nog losse sessies te boeken als je even wilt sparren of ergens op vastloopt.

Wat kan ik verwachten bij content creatie?

Omdat ik geloof dat je heel makkelijk en laagdrempelig content kan creëren zonder dure apparatuur zal ik alle content schieten met mijn Iphone. Het gaat alleen om social media content. Voor bedrijfsrapportages, blog / web teksten of social media ads verwijs ik je graag door naar een van de specialisten uit mijn netwerk.

Neem je echt alles volledig uit handen?

Ja, voor 3 maanden neem ik alles volledig voor je uit handen. (strategie, teksten, foto & videografie) Tijdens het traject is het de bedoeling dat je steeds meer feeling gaat krijgen met het up to date houden van je social media pagina zodat je na mijn begeleiding het zelf actief over kan pakken.

Je hebt niets te verliezen en je zichtbaarheid wordt er alleen maar beter op. 

Klaar om samen je social media te verbeteren? Mail naar info@thesocialhabit.nl en ik neem snel contact met je op.