Een social media strateeg
die een ‘hekel’ heeft aan social media! 

Over mij

Ik ben iemand die graag offline is, een rustig leven leidt, houdt van comfort, mooie details en bubbels; zowel in mijn bad als in mijn glas. Ik geef niet om status, maar wel om doen wat me gelukkig maakt. Ik functioneer goed in grote groepen, maar voel me meer op mijn gemak in een klein gezelschap. Ik werk hard maar ontspan nog harder. Ik geloof in het bewandelen van mijn eigen routes, zelf nadenken, zelf geloven en bouwen aan wat er voor mij toe doet omdat ik vind dat het leven te kort is om ongelukkig te zijn.

Of ik écht een hekel heb aan social media? Een hekel is misschien wat sterk uitgedrukt. Hoewel ik dagelijks op social media te vinden ben, ben ik er van overtuigd dat we wat bewuster met onze telefoon mogen omgaan vanwege de negatieve impact die social media op onze fysieke en mentale gezondheid kan hebben. Ik ben graag offline maar haal wel de positieve voordelen uit social media voor mijn bedrijf door zichtbaar te zijn op een manier die mij niet te veel moeite kost.

Mijn eigen telefoonverslaving leidde tot het zoeken naar manieren om mijn zichtbaarheid op een gezonde manier te verbeteren. Mijn basis is het delen van kennis over social media marketing en jou leren hoe je sneller en beter op een gezonde manier zakelijk zichtbaar kunt zijn.

Ik geloof niet in het volledig uitbesteden van je social media, omdat jij als ondernemer het beste jouw eigen verhaal kunt vertellen. Ik help je graag om social media op een efficiëntere manier aan te pakken, zodat het niet alleen een tijdrovende taak is die moeilijk in je agenda past, maar ook een leuke gewoonte wordt die bovendien geld oplevert.

Waar ik in geloof

Social media als verdien model

Een gezonde balans met je smartphone

Je eigen verhaal en marketing voeren.

Kennisoverdracht en planmatige aanpak maar zelf grip op je zaak behouden.

Online en offline écht jezelf zijn.

The Social Habit

Mijn bedrijfsnaam omvat twee complementaire onderdelen: social media marketing en het bevorderen van gezonde gewoontes. Voor mij zijn de juiste 'habits' van groot belang om gezond en succesvol te ondernemen. Daarnaast vereist social media ook een routinematige aanpak en zou het een vanzelfsprekende gewoonte moeten worden, vergelijkbaar met het bijhouden van je administratie.

Helaas beschouwen nog te veel ondernemers social media als een bijzaak, terwijl het in deze tijd juist een prominente rol zou moeten spelen in je business. Ik besteed ongeveer 3 dagen per maand aan mijn social media strategie en daarmee aan mijn zichtbaarheid. Voor de rest van mijn tijd ligt de focus op werkzaamheden voor klanten, het verzorgen van social media trainingen en dingen die ik het liefste doe zoals: wandelen, het beoefenen van yoga en pilates, en het regelmatig nemen van ijsbaden om vitaal in balans te blijven.


Hard werken, hard ontspannen is mijn motto.

Wil jij dit ook? Vraag dan via onderstaande button een match-call aan

500+


"Ik heb inmiddels heel wat ondernemers geholpen om hun online zichtbaarheid te verbeteren via social media, variërend van winkeliers, hondenmasseurs, kappers, tandartsen tot hypotheekadviseurs, makelaars en marketingbureaus.

Voor iedere branche liggen er kansen op social media."

Samenwerken?

Ik help je graag via mijn trainingen, trajecten of online cursus. Heb je een ander verzoek zoals een leuke sprekers klus over ondernemen, social media marketing of persoonlijke ontwikkeling stuur dan een mailtje naar info@thesocialhabit.nl. Ook aanvragen voor maatwerk behandel ik, mits mijn agenda het toe laat. 

Samenwerken?

Ik help je graag via mijn trainingen, trajecten of online cursus. Heb je een ander verzoek zoals een leuke sprekers klus over ondernemen, social media marketing of persoonlijke ontwikkeling stuur dan een mailtje naar info@thesocialhabit.nl. Ook aanvragen voor maatwerk behandel ik, mits mijn agenda het toe laat.